Ízületi sebgyógyulás. Ízületi műtét utáni terápia


ízületi gyulladás és ízületi gyulladás és ezek kezelése ízületi porcszövet javító termékek

MIOS® minimálisan invazív ortopédiai megoldások Lágyszövet- és izommegõrzõ mûtétek MIOS® Hip Egyre gyakoribb, hogy a csípõprotézis-beültetésnél a csípõízület operációja minimálisan vagy kevésbé invazív technikákkal történik. Ezek a technikák gyorsabb felépülést jelentenek a beteg számára, és így gyorsabban térhetnek vissza a munkába, kisebb a fájdalom, kevesebb a vérveszteség, kevesebb a komplikáció és probléma a sebgyógyulással kapcsolatban és a szebb is a sebgyógyulás.

Az ízületekről és az ízületi problémákról 2.

Kezelési módszer: A csípõízület optimális mûtétje lágyszövet- és izommegõrzõ kezeléssel valósítható meg speciális és továbbfejlesztett instrumentumok segítségével. Kevesebb vértranszfúzió és optimális anesztézia teszi teljessé a beteg terápiáját.

közös hidrogén-szulfid kezelés

A navigációs technológia jó implantátumpozicionálást valósít meg és kis bõrbemetszésen át segíti a teljes intraoperatív eljárást. Instrumentumjellemzõk: A MIOS® csípõretraktorokat a szabványosított formák és instrumentumhosszúságok ízületi sebgyógyulás.

ízületi sebgyógyulás

A szövetkímélõ nagy, kontúrozott felület fokozottan csökkenti az izmokat érõ terhelést. Adaptált instrumentum görbület és hegyvégzõdés formák jól kialakított választéka segíti a sebészt a csípõízület összes mûtéti lehetõségénél.

Instrumentumgörbület: A MIOS® csípõ ízületi sebgyógyulás kaphatók 30°-os, 45°-os, 60°-os és 90°-os görbülettel.

ízületi sebgyógyulás a vállízület deformáló ízületi kezelése

A jobban ívelt instrumentumok szolgálnak az ízületi vápa megközelítéshez, míg az egyenesebbek a combcsont megközelítéshez. A MIOS® csípõretraktorok különbözõ hegyei megfelelõ görbülettel kaphatók.

Seb, heg A különböző típusú sebek különböző kezelést igényelnek. A test kültakaróján mechanikus okból keletkezett folytonossági hiány a seb. A sebeket tulajdonságaik alapján osztályozhatjuk: mélységük, elhelyezkedésük, keletkezésük oka, fertőzöttségük foka szerint. Természetesen a seb jellegétől függően kell felállítanunk a sebkezelés lépéseit, az alkalmazott módszereket és készítményeket. Másképp kell kezelni egy olyan sebet, ahol a bőr alsóbb rétegei sérülnek, tehát a fertőzésveszély jelentős, másképp kezelünk egy olyan sebet, amely nem járt a bőr nagymértékű sérülésével így a fertőzés veszélye elhanyagolható.

Implantátum specifikus instrumentumok: A MIOS® csípõretraktorokat speciális instrumentumok egészítik ki az Aesculap endoprotézis rendszerhez. Ívelt nyelek ízületi vápa felfúráshoz, ívelt Plasmacup® impaktor, optimalizált fogantyúk az Aesculap csípõszár instrumentumokhoz, valamint instrumentumok OrthoPilot® csípõ navigációs támogatáshoz a kevésbé invazív és standard mûtétekhez.